SkyDragon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

上唔到令外個網既人又想囉賢被既入E道留言,清靈話得既 XD

5 posters

向下

上唔到令外個網既人又想囉賢被既入E道留言,清靈話得既 XD Empty 上唔到令外個網既人又想囉賢被既入E道留言,清靈話得既 XD

發表  Nam 周二 11月 03, 2009 11:39 pm

因為上唔到個個網,所以黎E到留,請大家支持一下SKY龍族同愛護SERVER唔好改GAME用外掛NA,有你地既努力,SERVER都會開得長D NA,係唔係先

我既A/C名係...Namny,大家入GAME都可以搵我玩嫁 =]

詳情請查詢
http://skydragon2009.marlito.com/
OR
http://skydragongm.forumotion.com/

我想要加攻既G2被,因為我唔知邊隻先係加攻,所以你比加攻既我就OKAY NA =] THX

Nam 在 周二 11月 03, 2009 11:55 pm 作了第 1 次修改

Nam

文章數 : 1
注冊日期 : 2009-11-03

回頂端 向下

上唔到令外個網既人又想囉賢被既入E道留言,清靈話得既 XD Empty 回復: 上唔到令外個網既人又想囉賢被既入E道留言,清靈話得既 XD

發表  清靈 周二 11月 03, 2009 11:48 pm

Nam 寫到:因為上唔到個個網,所以黎E到留,請大家支持一下SKY龍族同愛護SERVER唔好改GAME用外掛NA,有你地既努力,SERVER都會開得長D NA,係唔係先

我既A/C名係...Namny,大家入GAME都可以搵我玩嫁 =]
留番要乜野g2class披~唔留就無得比
同埋~你個宜傳果個網子呢~唔係點知你有冇宜傳~
係咪?

清靈

文章數 : 16
注冊日期 : 2009-10-30
年齡 : 114

回頂端 向下

上唔到令外個網既人又想囉賢被既入E道留言,清靈話得既 XD Empty 回復: 上唔到令外個網既人又想囉賢被既入E道留言,清靈話得既 XD

發表  chefboy 周三 11月 04, 2009 2:17 am

chefboy

注冊日期 : 2009-10-31

回頂端 向下

發表  too 周三 11月 04, 2009 9:54 am

too

注冊日期 : 2009-10-30

回頂端 向下

發表  白靈 周三 11月 04, 2009 11:27 am

白靈

注冊日期 : 2009-11-04

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章